Boken om Fryksås

Boken om Fryksås, denna underbara bok med berättelsen om Fryksås genom flera århundraden. Boken är berättad av personer som har bott eller bor i Fryksås, deras minnen som beskriver hur livet var här i Fryksås förr och nu. Dessa berättelser är nedtecknade av Janne Bäckman som tillsammans med en grupp från Fryksås skapat boken. Det finns bilder från förr då fäbodvallen brukades och nya bilder som visar hur vi arbetar aktivt för att behålla den gamla andan. Alla fastigheter är beskrivna med bilder både från förr och nu samt text. Med andra ord, det är en fantastisk bok!

Köp den genom oss och för dig som är fastighetsägare här kan det bli en fin present till vänner som besökt er här, eller rekommendera gärna dina vänner och bekanta att köpa den via vår hemsida. Gör ditt köp via info@fryksasfabodlag.se där du skriver ditt namn, adress, telefonnummer samt hur många böcker du vill köpa.
Vi skickar boken till dig med en faktura på kr 200:-/bok, frakt bjuder vi på!

Naturligtvis säljs den även här i Fryksås hos Fryksås Hotell, Fryksås Fäbodpensionat, Smidgården och Fryksås Hantverksbod.